Üzletszabályzat Megrendelésének elküldésével Ön a fotomindenre.hu vásárlója lesz. A megrendelés leadása szerződéses nyilatkozatnak minősül, és ezzel egyidejűleg tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési feltételeket.

1. Szerződő felek:

Jelen internetes oldal üzemeltetője:

Horváth Gábor egyéni vállalkozó
9300 Csorna, Kazinczy Ferenc utca 23.
Telefon: +36 70/394 14 20 
E-mail: info@fotomindenre.hu
Nyilvántartási száma: 53212528
Adószám: 69458248-1-28
Bankszámlaszám: ,

a továbbiakban ÜZEMELTETŐ és a szolgáltatás igénybe vevője, a továbbiakban Megrendelő között az alábbi feltételekkel:

2. A szerződés tárgya:

A www.fotomindenre.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk. A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották az Üzemeltető rendelkezésére, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem vállal. Az árucikkek mellett található fotók, illusztrációk, az árucikkek csomagolása és megjelenése ettől kis mértékben eltérhet.

3. A szerződés megkötése:

A www.fotomindenre.hu áruházban a vásárlás előtt egyszerűsített regisztrációra – a valóságnak megfelelő adatok megadásával – van szükség, majd a vásárláshoz a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is szükséges megadni. Az Üzemeltető és a Megrendelő között nem jön létre írásba foglalt szerződés. Megrendelő az egyedi fényképes ajándéktárgy(ak) gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának, Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A szerződés nyelve magyar. A megkötött szerződés iktatásra nem kerül.

4. Árak:

Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ajándéktárgy(ak) árából , a szállítási költségekből – tartalmazva valamennyi adót – és egyéb ár összetevőkből (pl. akciós kuponok után járó kedvezmény) áll. A megrendelésről e-számlát állítunk ki, melyet a rendeléskor megadott e-mail címre továbbítunk. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.

5. Rendelési és Fizetési feltételek:

A megrendelés leadására kizárólag a www.fotomindenre.hu internetes oldalon van lehetőség. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra. A www.fotomindenre.hu weboldalon leadott rendelés összegét a webáruház fizetőfelületén online bankkártyás fizetéssel (Barion), PayPal felületen keresztül, vagy átvételkor a postai kézbesítőnek/futárnak készpénzben kell kiegyenlíteni. A megrendelés szerinti valamennyi áru hiánytalan megfizetéséig az Üzemeltető az árura tulajdonjogát fenntartja. A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelést. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás a Megrendelő által megadott email-címre, akkor a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termék(ek) legyártását. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 48 órán belül megküldött e-mailben tájékoztatjuk a Megrendelőt, ebben az esetben a Megrendelőnek lehetősége van megrendelését módosítani. A Megrendelőnek rendelését a megrendeléstől számított 1 órán belül van lehetősége módosítani, lemondani, törölni.

6. Elállási jog:

Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (rendelet) alapján. „A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen a kereskedő már nem tudná a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni. Példaként említhető, amikor ajándéktárgyakat, pólókat, bögréket a megrendelő egyedi kívánsága, az általa biztosított fotók alapján készítenek el. Hasonlóan nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha az általunk készített digitális fényképek előhívásával, vagy egyedi számítógépes szoftverek megalkotásával bízzuk meg a webáruházat.” Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. rossz minőségű fénykép elküldése esetén). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

7. Szállítás:

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai (utánvétes) csomagként történik, a telephelyen való személyes átvétel nem lehetséges. Üzemeltető az elkészített termékeket – terméktől függően – maximum 1-5 munkanapon belül átadja kiszállításra a logisztikai partnerei részére. A kézbesítő a megrendelésben megadott postázási címre, átvételi pontra vagy csomagterminálba szállítja ki a megrendelt terméket. Postai kézbesítésnél amennyiben a címzettet nem találja a futár, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át. Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméke(ke)n észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli panaszt Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!

8. Panaszkezelés:

Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: info@fotomindenre.hu

9. Szerzői jogok védelme:

A feltöltött képekért minden felelősség Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatók és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait. Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért. A felhasználó köteles mentesíteni Üzemeltetőt a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.

10. Adattovábbítási nyilatkozat:

A Megrendelő kijelenti, hogy elfogadja a Horváth Gábor egyéni vállalkozó (9300 Csorna, Kazinczy Ferenc utca 23.) által a www.fotomindenre.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az Barion Payment Zrt. (1117 Budapest Infopark sétány 1.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a műveletek visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

11. Bírósági eljárás és egyéb jogviták rendezése:

Jogvita esetén az Üzemeltető mindenkori székhelye szerint illetékes, a jogvita eldöntésére hatáskörrel rendelkező bíróság jogosult eljárni.

12. Szellemi tulajdon:

E honlap és az itt található tartalom Üzemeltető tulajdona. Üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni. Ez a nyilatkozat tiltó nyilatkozatnak minősül.

13. Tárhelyszolgáltató:

Cégnév: C-Host Kft.
Székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 29.
Adószám: 23358005-2-43
Közösségi adószám: HU23358005
Cégjegyzékszám: 01-09-961790
Levelezési cím: 1115 Budapest, Halmi utca 29.
Email: info@nethely.hu

Hatályos: 2019. február 28.

Az általános szerződési feltételeink INNEN letölthető PDF formátumban.